Sunderby folkhögskola logotyp
Öppna meny

Konferens: Innovativa lösningar för ett inkluderande arbetsliv 2024

Innovativa lösningar för ett inkluderande arbetsliv 2024

Är du intresserad av hur vi kan hitta nya lösningar för ett mer inkluderande arbetsliv? Vill du bidra med dina erfarenheter och ta del av ett gemensamt lärande med aktörer från alla samhällssektorer? Besök konferensen Innovativa lösningar för ett inkluderande arbetsliv

Sunderby folkhögskola medverkar under konferensen för att berätta mer om projektet DC Farming, ska skapa förutsättningar för en ny bransch att växa fram, där arbetsintegrerande sociala företag i samverkan med datacenter och teknikföretag, bidrar till Sveriges livsmedelsproduktion genom att ta tillvara överskottsvärme från datacenter. Läs mer om projektet här.

Besök konferensen

Datum: 23 oktober kl 10-17
Plats: Kulturens Hus i Luleå
Pris: Konferensen är kostnadsfri men föranmälan krävs

Läs mer om konferensen och anmäl dig via sidan socialinnovation.se

Om konferensen

Innovativa lösningar för ett inkluderande arbetsliv är en del av Mötesplats Social Innovations arbete som Kompetenscenter för social innovation i Europeiska socialfonden (ESF+), och genomförs i samarbete med Nationella nätverket för samordningsförbund (NNS) och Partnerskapet för social innovation i Region Örebro Län. Kompetenscentret samt konferensen är medfinansierat av Europeiska unionen.